hatar engelska!

sitter i skolan nu och har engelska,och precis i början på lektionen fick vi ut våra engelska uppsatser och de var nog den bästa uppsatsen jag någonsin gjort,fick F=ig.
ni måste erkänna att jag är bäst
okej att jag skrev en sjukt dålig uppsats eftersom att jag inte fattade vad vi skulle skriva om,men den var lungt värd ett e ialla fall! :O



/puss amanda♥

23-26 september 2011

23:e gick upp vid 10 tiden fixade mig lite och packade de sista,sen kom farmor och hämtade mig och körde mig till stan.
där mötte jag upp emma vid 2tiden,sen kom ebba & sandra runt 3,dennis vid halv 4 och matilda strax efter.
vi 6 gick och satte oss på mcdonalds och där satt vi till typ 5.
då gick jag,ebba & matilda å hämtade matildas väska,och sen gick vi vidare mot tåget.
vi var framme i göteborg vid halv 11 tiden,och då åkte vi direkt hem till mamma.

24:e vaknade vi 9 tiden och då fick jag träffa min underbara lilla syter thea :D
vi myste lite,sen åt vi frukost och drog oss in mot nordstan :)
och hela dagen spenderades med shopping och skratt.
sen åkte vi hem till mamma & kenny å åt tacos,sen satte vi på världens sämsta film ever(tree of life)verkligen ingen film jag rekomendera.
efter de gick vi ialla fall och la oss.

25:e vaknade vi ca 10,sen vi fixade oss lite och drog till frölundatorg för ännu mera shopping och där var vi till typ 4 sen gick vi hem och åt.
och vid 5 tiden tog vi spårvagnen till stationen och vid 6 gick tåget hem.

26:e dagen började med paddling i typ 2 timmar,gick hur bra som helst bara för att jag äger på att styra!
efter de gick vi och åt,och nu sitter vi och väntar på att ha 3 timmars historia!


/puss amanda♥

22 september 2011

orkade inte blogga igår & nu sitter jag i skolan så de får bli en snabbis uppdatering!
igår hade jag ialla fall spanska prov och de gick åt helvete så efter skolan gick jag och lina å tog en tröst fika på de dära nya stället fiesta,och de var väl rätt gott men de var ju inte mysigt överhuvudtaget!

och idag har vi haft fucking orientering hela jävla morgonen och förmiddagen och de sög ju vekligen,lina och jag tog typ bara hälften av alla kontroller och vi kom in sist + att sista biten vi sprang så började de spöregna!
sen när vi var färdiga så var vi tvugna att gå typ 4 jävla kilometer till för att komma tillbaka till skolan och då hade vi typ 20min på oss att äta och duscha och de tar ju typ 10 min att gå till våran matsal,så vi kom typ en kvart försent men tur att vi har en sån go lärare som typ inte brydde sig!
och nu har vi ialla fall svenska och vi håller på att gå igenom massa betygssaker till en redovisning vi ska göra och de suger också,haha känner att jag är rätt posetiv idag.
men nu måste jag gå för vi börja om 3min!


/puss amanda♥

idol & superstars

nu har jag precis suttit med ansiktsmask i 2,5h :D
och under tiden jag satt med de kollade jag på idol & superstars,och är sjukt ledsen för att andreas larsson valde att åka hem igår,för jag tyckte verkligen att han var skit bra:O
men nu sitter jag ialla fall och borstar tänder och snart ska jag slänga mig i sängen och plugga spanska(till provet imorgon)innan jag sover!
godnatt!
/puss amanda♥

20 september

dagen började med skola idag och först hade vi samhälle/ekonomi efter de lunch,sen idrott och då hade vi statsorientering.
så vi har sprungit runt i halva kalmar för att orientera,sjuk tråkigt(de måste verkligen vara de tråkigaste idrottsmomentet) -.-
och nu har vi slutat eller för 40min sen slutade vi,men lina och jag sitter kvar här och bloggar men nu ska vi gå till bussen!


/puss amanda♥

19 september 2011

idag var de skola igen då,först hade vi träningslära och då pratde vi om hur olika saker i kroppen fungera.
sen hade vi lunch och efter de hade vi histora och då skulle vi jobba med våra egna arbeten som vi håller på med nu,men då funkade såklart inte interneten så först satt vi och glodde i typ 2timmar och sen spelade vi biljard en stund innan vi fick sluta.
och efter skolan så åkte jag hem,och när jag kom hem fick jag ett utav mina städryck så först städade jag mitt rum sen plockade jag ut diskmaskinen och efter de dammsög jag köket,vardagsrummet ,toan och hallen(duktig tjej här).
sen kom pappa hem och då åt vi tacos och efter de gick vi ut och gick en runda på typ 45min.
och nu sitter jag här och kollar på true talent med pappa,jonas och ravadi.
och snart börja även idol och till de blir de fruktsallad och glass.
/puss amanda♥

pirates of the caribbean 4

/puss amanda♥

18 september 2011

har inte haft någon lust att blogga i helgen,men kan berätta lite kort om vad jag gjort!
FREDAG:eftersom att jag är ledig på fredagar så sov jag till typ kvart över 1,sen gick jag upp och gjorde iordning mig och satte mig vid datorn och där satt jag tills pappa kom hem.
då åt vi lite sen bytte jag kläder och körde till ebba för lite filmkväll med henne och matilda,men de blev inte så mkt film.
för först snackade vi bara en massa,sen kom martin ström och emil edstrand(tro jag han hette) dit så då snackade vi lite till,sen gick jag ner och mötte emma och denis en stund också och vi snacka lite minnen ifrån när vi london :D
efter de kom resten av gänget ut så snackade vi lite till och sen vid 12tiden åkte jag hem och då blev de att slänga sig i sängen direkt.
LÖRDAG:lördagen startade med att gå upp och äta frukost och sen ta på sig lite kläder för att pappa och jag skulle ut och gå,men när vi gått lite drygt 6km stannade vi hos jonas för att äta tacos och sen gick vi hem igen(eller pappa gick och jag cyklade,för jag hade fått en stor vattenblåsa på foten eftersom att jag tvunget skulle använda mina nya skor).
sen var vi väll hemma i några timmar och slappde lite och vid halv 10 åkte vi till jonas igen för kaffe och äppelpaj och då kollade vi även på zombiland(tro jag den hette) rätt rolig film faktiskt.
och efter de åkte vi hem & sov.
SÖNDAG:idag vaknade jag vid 11 tiden åt lite och satte mig vid datorn.
sen åkte pappa & jag till torsås för att kolla på ett hus som min kusin köpt där och som dom håller på att totalrenovera,och de kommer nog bli riktigt fint när de är färdigt.
efter de åkte vi och hanlade sen hem och åt.
sen slängde vi oss i soffan och kollade på pirates of the caribbean 4 riktigt bra film(kommer upp en trailer på den snart).
och nu ska jag kolla på sommarspelen och sen ska jag sova,eftersom att de är skola imorgon igen.
/puss amanda

14 september 2011

onsdagen blev lite bättre än vad den brukar idag ialla fall,för vi fick sluta ca en & en halv timme tidigare,så då sprang jag och lina ner på stan en snabbis och kollade lite & efter de tog vi bussen hem.
och direkt när jag kom innanför dörren så kände jag hur trött jag var,kan nog var för att jag inte är riktigt frisk än!
men bestämde mig för att jag jag skulle städa mitt rum innan jag tog en powernap för de såg ut som ett bombnedslag.
men när jag var färdig ialla fall så tänkte jag att nu kan jag ta en lite powernap på en halvtimme,men min halvtimme blev helt plötsligt 2timmar,haha :)
när jag vaknat så åt jag ialla fall sen satte jag mig vid datorn en stund och vi 8 bänkade jag mig vid tv för att se superstars och efter de så var de hawaii five-0.
och nu sitter jag här och kollar lite bloggar men tänkte snart stänga ner och lägga mig å sova,igen! :D
/puss amanda♥

skola -.-

sitter i skolan nu och mår helt cp,för jag är så sjukt tjock i halsen och hostar typ hela tiden.
nu på morgonen hade vi ialla fall engelska och då skulle vi skriva en fucking uppsats och de gick ju bara lite åt helvete,kan ju fan inte stava på svenska ens,hur fan ska jag kunna stava på engelska då! :O
och efter engelskan var vi och åt äckelmat!
och nu ska vi ha spanska som också suger,så detta blir verkligen en perfekt dag.
HATAR ONSDAGAR!!! :s
/puss amanda♥

Pretty Little Liars

har hållt på att kolla på pretty little liars nu dom sista veckorna och de är verkligen en serie jag måste tipsa om,för de är verkligen hur bra som helst!
men man blir verkligen helt beroende av de,men de är det värt!


/puss amanda♥

13 september 2011

ännu en lång period mellan mina blogginlägg haha :P
igår & idag var jag ialla fall hemma ifrån skolan för jag är typ super förskylld! :s
men imorgon går jag fan till skolan hur jag än känner mig,för man missar så jävla mkt annars.
men nog om de negativa,i helgen var jag på kräftskiva hos min bästaste ebba & där var även matilda och typ 25-30 pers till.
och de var faktiskt riktigt trevligt,vi grillade,snackade en massa och hade de bara allmänt roligt :D
sen i fredags var jag på stan med pappa och shoppade loss och vi hade också en himla trevlig dag + att jag fick med mig en massa fina saker hem!
och resten av helgen har jag bara legat nerbäddad och tagit de lungt.
och nu tänkte jag sätta på tv och vänta på att superstars ska börja! :D
tar en bild från min underbara vän ebbas blogg( http://eebbacarlsson.blogg.se/)
/puss amanda♥

7 september 2011

ja jag vet,världsbäst på att blogga här!

men i torsdas så var vi ju ialla fall på kolboda med alla ettorna och gjorde massa aktiviteter och så sov vi där till fredag.
och på fredagen åkte vi hem vid halv 10 tiden nån gång,och då åkte lina och jag hem å sov en stund sen åkte jag och fixade naglarna och sen åkte vi och hälsade på vår gammla skola och alla gamla lärare och skit vad jag saknar dom asså.
sen på kvällen och jag å hämtade matilda så åkte vi hem till ebba och där var även kasper och vi 4 hade en sjukt rolig kväll.
sen på lördagen gick jag upp vid 9 tiden och fixade mig sen åkte jag in till kalmar med min faster och vi gick runt och shoppade lite,åt även mat också.
så vi hade en himla mysig dag!
efter de tog vi bussen till farmor och var där en stund.
sen efter de åkte jag hem och så åt vi typ sen gick jag ooch la mig för jag var helt jävla slut.

på söndagen slappade jag typ bara på förmiddagen och sen vid 4 tiden så åkte jag till ebba och där var även matilda,vi gick ner och köpte varsen gyrostallrik och sen gick vi upp till ebbas mamma och åt.
och där spenderade jag hela kvällen!
hade en super bra kväll med bästa vännerna!♥

sen måndag&tisdag har de bara varit skola,och de var inte precis något speciellt som hände!

och idag så skulle pappa väckt mig vid 6tiden men han försov sig och vaknade typ 10 över 7 och då kom han in och väckte mig,men eftersom att jag måste åka hemifrån vid kvart över 7 till bussen(och de fans verkligen ingen chans i världen att jag skulle hinna göra iordning mig och köra till bussen på 5min) så då fick jag åka med pappa istället.
och de var väl bra på ett sätt för då slapp jag ju ta bussen,men de dåliga är att jag slutade vid 2 och han slutar vid 4 så måste ju vänta på honom,men de är typ bara en halvtimme kvar nu så jag överlever nog.


/puss amanda♥


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus